I väntan på...

...att lillmatte, som fortfarande är helt uppslukad av arbete, flytt och födelsedagar, ska ta sig i kragen o börja träna med mig!! Jag vill ju så gärna visa vad jag kan!!Att jag, trots min ålder är en utmärkt jakthund! Om jag får jaga på mitt sätt;)det vill säga..                                                                                                                                            .
Nåväl, våren nalkas och mycke kommer hända, men utöver detta så ska det tränas jakt för hela slanten samt en del brukslydnad:) För nu har det blivit allt för många kvällar i soffan denna mörka vintertid, då allt tycks stå still...
image111
Foto:lillmatte

Som ni märker har lillmatte än en gg ändrat utseende på min blogg=) Jag vet att det är länge mellan inläggen men snälla ha tålamod!!!:)så blir det när man ska flytta o greja på...men jag har sagt det förr o säger det igen: jag kommer finnas här omen inte alltid i skrift! o alla mina bloggvänner samt alla andra har jag inte heller glömt!!:)Brukar titta in hos er lite då o då=)
Och med detta önskar jag alla mina vänner en GLAD PåSK!!!
   image115                          image116                                          

Kram o hej från mig!!!Berrabus o lillmatte

RSS 2.0