"Put your hands (tassar) up in the air"

Lillmatte har ej varit lika synlig som hon brukar, åkt i väg me tjejerna på utställningar runt hela norrbotten men lämnat mig hemma!!!iofs så får ja ju då fått tillfälle att umgås både med valpar, folk o fä!! som jag annars har svårt att hinna med på mina hemresor...bara ligga i solen o glassa,bada, träna, grilla på kvällarna o vräka i mig en massa godis tar upp mycket av min semestertid:)

Nu har halva tiden gått, man hinner knapt landa så är semestern slut...

foto:lillmatte

Med "gamelhusse" har man alltid kul, hittar alltid på en massa roliga saker o svåra träningsmoment som jag sköter si så där;)

foto:lillmatte

Å inte var det jag som hade lång tunga efter alla apporteringar;)

Foto:lillmatte

Jag hoppas bara lillmatte håller vad hon lovat, att ta mig upp till fjällen så jag får ha riktigt kul!!!det är en stadsråtta som jag värd;)

Foto:Kennel Finnlidens

Jag hoppas alla har det bra där ute i sommartider med allt som hör till!!!

Kram från mig till dig!!:)

och så var väntan över...

Efter hela tre månaders tysnad har jag nu äntligen lyckats lura min kära lillmatte till tangentbordet. O gissa om det har hänt saker! Kanske inte så mycket för mig i det stora hela men runt omkring:)  Vi bor numera i en ny lya som passar mig alldelens utmärkt! Då jag har grannar av samma sort (dock av samma kön, mindre intressant;)!!) Men en o annan mumsbit finns runt hörnet;)
Med facit i handen vet jag ju att tiden börjar sätta sina spår, och om jag ska ha nån chans att få lite kärlek innan det är för sent gäller det att ligga i!! Därav har jag tagit mig i kragen o börja träna!!!!!!! med ett gäng glada vovvar här i stan, o främst återupptagit mitt intresse för jaktträning!! ålderskris?? upp till dig att avgöra.
Jag "jobbar" fortfarande tillsammans med lillmatte på hennes jobb. Där jag finns som en hjälpande hand om något ska bäras, golv som ska städas eller kalla fötter ska värmas:)

Foto:lillmatte

Att bättra på solbrännan kan ju aldrig vara en nackdel, går ju hem hos fotfolket så!:) 
Just nu har jag och lillmatte semester och vi tänker spendera den i Finnliden ! Där jag kan öva på mina moves som den charmör jag är! Dock tror jag inte tjejerna är allt för intresserade av mig, vi är ju som nästan släkt!!;) Annars blir det nog en hel del träning och slappa i solen, sen på kvällen kanske man "tar sig en liten";)! Det hör ju semester till:D! o vad passar inte bättre än att ta en "kall en" med lillmatte!

 Foto:Kennel Finnlidens
Dock kanske intaget av kalorier kan bli en aning högt, men då är det bara att ge sig ut o träna;)!!!


Foto:lillmatte
Inkallning! O vissta har jag fortfarande spring i bena!
 

Foto:lillmatte
Apportering av en jättetung sak (kanindummie ca 5kg), ingen fågel tyvärr men ganska kul var det ändå:)!


Foto:lillmatte
Nästa apportering, delvis fågel! bättre än inget iaf;)!!

Önskar alla en riktigt trevlig sommar med en massa sol o bad!!!:)
Kram från mig

RSS 2.0