Som jag trodde...

Blev saknaden för stor för min lillmatte! Som hon var glad då vi sågs igen o vi har myst hela helgen lång. Veckan har väl varit ok, mest legat o vänta på att få åka hem. Fördelen är att jag får vara med min bästis Nina och vara ute o springa hur mycket jag vill!!men det är ju inte samma sak när inte lillmatte är med...Trots hennes eviga gnäll om min hygien, min förmåga att samla ihop både leksaker o skor i sängen/soffan vet jag att jag betyder mycket för henne! annars kan man ju också bara välja att sluta lyssna en stund;) för i slutändan lyckas ja ändå få en o anna kram.
Och för övrigt, vem kan motstå en sån góbit som mig;)

Foto:lillmatte

Så nu väntar åter en vecka utan lillmatte men inte klagar jag;) lever som den kung jag är!!:)
Ha det så bra alla vänner där ute, fyrbenta som tvåbenta!
Kram från mig till dig

Föda för dagen...

I skrivande stund ligger jag nu i soffan o tar igen mig efter en mycket händelserik helg. Har tillbringat stösta delen uppe hos "gammfolket";) Har väl blivit en o annan sväng ut i skogen , med och utan mina vänner. Jag har försökt göra mig så osynlig som möjligt då det kryllar av små liv i huset och jag vet bättre saker än att sitta barnvakt;)

Foto: lillmatte

Efter en av alla turer i skogen med "gammfolket" o lillmatte stötte jag på en sån här: (dvs gammhusse kanske trots sin ålder inte är så darrhänt som jag trodde, han lyckades ju pricka denn gg;)!!!)

Foto: Lillmatte

Gjorde ett perfekt apportarbete, då man inte längre kan lite på att "gammfolket" orkar med;) ,så jag sprang fint iväg o hämta den "lilla" fågeln( tjädertupp)! O det är ju tur att lillmatte har mig som drar hem föda till hemmet, då jag vet att studentkassan inte är den fetaste;)

Foto: Lillmatte

Tung??inte alls!! Nog har jag apporterat tyngre saker i mitt liv;) Så jag hoppas lillmatte är nöjd med mitt bidrag och att vi får föda även denna dag;) Nu väntar myskväll med lillmatte, bäst o passa på då hennes studier börjar redan i morrn, o då vet man aldrig vad som händer;).
Tack till "gammfolket" för en tevlig och händelserik helg!!

Vi hörs o ses alla vänner där ute!!
Kram från mig till dig!

Uppdateringsdags!!!

Ja, var ska jag börja. Nytt år nya tag och en ny livsstil!

Det gångna året har passerat som en enda lång natt, näst intill obemärkt. Vilket känns skönt, för tanken med att nollställa tid och rum är väl att få chansen att göra allt det där man inte hann förra året? Detta år kommer innebära lots and lots of travel!! Kanske inte så många mil åt gg men ändå...Lillmatte är ju trots allt den som styr vår vardag (än så länge). Hon ska nämligen börja plugga i Skellefteå, vilket kommer innebära x antal besök hos "gammfolket";)!  Dock ser jag det som nödvändigt för vår relation (min o lillmattes). Det har nämligen tisslat o tasslats om att lillmatte har tänkt byta ut mig mot yngre blod!!! Men guuuud!!!!Har hon lite förtstått att erfarehet går före ålder??!!!! Må väl vara att jag kanske inte är den yngsta i gänget länge, men nog f*n vet jag hur det är o leva med lillmatte (inte alltid så lätt med andra ord)!!!;) Jag förstår inte vad det är som är så spännande med unga, vackra, pigga parvlar då det är så mycket lättare med någon som redan kan, förstår och har varit med om ett och annat! Som ni säkert räknat ut har jag o lillmatte en liten relationskris just nu. Fast ska man se det så, är det väl lite inne med kriser just nu eller???;) Men jag vet att när jag väl är på resande fot, kommer hon sakna mig som aldrig förr!
Jag hänger ju visserligen med än så länge på alla lillmattes upptåg. Vi reser hit o dit och kors o tvärs. Sover här och där och det händer att vi faktiskt sover hemma oxå;)!!
Nåväl, nog om det.
Andra saker som händer, jag bor i en "nygammal" by utanför Piteå numera (för hur länge vågar jag inte säga) med bra mycket bättre möjligheter att springa lös och ha kul samt för träningen. Jag har återupptagit en del kontakt med min ena dotter från Glädjedalens kennel. Foto och mer info kommer när lillmatte hittat sin kamera;) Vilket är väldigt trevligt. Jag ska göra mitt bästa för att ev se till så jag klarar anlagsprovet till våren. Förutom det, försöka bättra mig på att visa mig här. Samt kanske se till o träffa mig en pingla;)man vet ju aldrig...
None
Foto.lillmatte

Så med denna uppdatering hoppas jag att det inte dröjer allt för länge innan vi ses här igen! Hoppas alla hundvänner o vovvar haft det bra under jul-nyårs helgerna!
Vi ses snart!
Kram från mig till dig!

psss...hoppas ni förstår att ni ska ta mycket av vad jag säger med en stooor nypa salt;) det är inte så farligt som det låter!:) Kram


RSS 2.0