Love is in the air...

Ja, då var påsken avklarad och med den fjällbesök o en o annan tenta för lillmatte! Har väl sällan varit så eftertraktad som de senaste två veckorna;) Dambesöken bara avlöser varandra:)!! Nått med årstiden?? Jag som trodde det var kört efter 4 årar;)...Tror allt jag sprider någon sorts känsla för love omkring mig, man kan till och med ana lite vårkänslor hos lillmatte;)hehe men det e ju inte min sak att avgöra!
Här är en av de få bilderna som togs uppe i fjälls med lillmatte o c:o

Foto: Finnlidens kennel

O nog har lillmatte blivit slö med åren, ska ha mig o dra upp henne på fjälle!!! icke, när det finns annat skoj man kan "hitta" där;) Här har vi ett snack om att det nog e bäst om "settergänget" får träna ifred o vi går vår egen väg:)
Jag hann ut en sväng med en del av mina tjejer (Filippa K och Melba) as well, men inte vet jag...var tog deras kondition vägen??!!;)

Foto: Finnlidens Kennel

Nu väntar en sån där vecka då det inte händer så mycket för min del, lillmatte ska vara på skolan hela dagarna. Tur jag har mina "dagrastare" som så snällt ställer upp på mig;) men som jag nämnt tidigare, jag är kanske ingen valp längre så för min del kan jag lika gärna ligga o mysa i lillmattes säng medans hon e borta!:)
Hoppas ni där ute haft en bra påsk och vi ses!!
Kram från mig till dig;)!!

Bättre sent än aldrig;)...

None      None

Jaha, då ska vi se om jag kommer ihåg hur man skriver...var ju pinsamt länge sedan nu! nåväl, jag lever och mår som alltid:) Inte för tjock och inga liggsår heller:P, med andra ord helt och fullt frisk, glad och sprallig som alla vi ESS:are är!!.... bara det att min lillmatte har galet mycket att göra nu när hon funnit sitt kall. Hon pendlar fram o tillbaka från Skeå o när hon väl är hemma sitter hon o läser i dom där sakerna jag själv mer än gärna skulle vilja tugga sönder( ev kallad böcker);). Men jag trivs ändå med vår tillvaro, har ju fått så många nya vänner på sista tiden. Dels har min dotter Fia flyttat tillbak till byn, sen har vi en liten parvel (Folke B) som jag inte har långt till:) Vi brukar träffas då o då. Eftrsom jag tillhör den äldre generationen i gänget är det oftast jag som visar hur det hela ska gå till;) men samtidigt kul att se att de "små" liven är så lättlärda:)!! En o annan ny "dagrastare" har dykt upp (härligt med lite variation på vardagen!!) medans lillmatte är flitig i skolan och ja, vad ska man säga, jag e ju bara så oemotståndlig, inte konstigt alla vill vara med mig;)!!!haha... Händer mer ofta nu att jag åker upp till mitt gamla ställe (Finnliden) och busar med alla mina flickvänner;) om avundsjuka uppstår???kan väl hända;)...isf kommer den oftas från lillmattes sida!


Foto:lillmatte

I brist på bilder och en dator som inte vill göra som jag, får detta bli bilden för dagen..
Nu ska jag o lillmatte ta en paus i pluggandet och röra på oss lite i vårsolen!
Önskar alla hundvänner o alla fyrfotade en Glad Påsk!!!!!!
                                                                                                                  None


RSS 2.0