The Citydog, som drömmer om skogen...

Helgen den innehöll inga större överaskningar...kanske håller på att bli en sån där soffpotatis;) nåja, i dag hände det väl något utöver det vanliga...På dagens schema stod: socialisering! hummm undra vad det innebär...Inte helt överaskande tog lillmatte med mig på en stadsrunda...för att fila lite på min sociala kompetens:) o tro mig att det fanns mycket att titta på där, saker som jag aldrig sett förut o lukter utom denna värld...så med nosen i backen o öronen på spets tog vi oss genom staden utan större svårigheter;)
 Här njuter jag av vyn över staden:
image64
Foto:lillmatte

Men, som den jakthund jag är, föredrar jag absolut skog o fjäll före staden;)!!!så att ni inte tror annat...Nog för att bo på större orter har viss inverkan på en...Kanske inte alltid till det bättre, jag är ju trots allt bara en hund!! Exempelvis: hur ofta kolla mina tjejer i Finnliden sin mail/blogg??
Här är jag i full färd att 'besvara' mina mail...
image66
Foto:lillmatte

Ni får ursäkta mina röda ögon;) kanske måste skaffa glasögon när jag sitter o 'läser' mina inlägg på bloggen:)
Nu blir det inte mer i dag men man får väl se vad denna vecka har att erbjuda!!:)
Trevlig kväll till er alla!!:)


Kommentarer
Postat av: Milton

Tjaba Berra-Bus! Jag har ågren... Snart är min spavecka slut... Vill inte åka tillbaka - här får jag spagetti och köttbullar synd bara att inte få dela de me nån snygg brud. Fast å andra sidan så får jag ju alla köttbullarna själv, det är så himla gott!

Vet du jag är uppväxt i city och det var schysst å bo där. Finns så många goa lukter att stoppa snoken i (ööhhh det säger iaf Higgins som bor ½-tid i stan jag va visst bara 5 mån när jag blev lapphund). Du har det förspänt som kan ha både och!

Vi får se om matte fixar nått hem åt mig. Men det måste va ett med många köttbullar och som storhandlar sådär som lill-matte gör. Jag mår illa av ångest när jag hör ordet kastering...

Tjarå'

2007-11-19 @ 22:27:57
URL: http://www.krokanden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0